Årstema 2014

"I Faderens og Sønnens og Helligåndens navn"

Vi kender det alle når vi beder både derhjemme og i Kirken. Traditionen tro blev det nye årstema præsenteret på DUK’s årsmøde. I 2013 har vi på lejre, weekends, i bladene og ude i lokalforeninger reflekteret over ”Jeg tror, vi tror”. Det lå naturligt i forlængelse af Troens År, som blev fejret i hele Kirken. 

DUK’s nye årstema ”I Faderens og Sønnens og Helligåndens navn” skulle gerne have lige så brede anvendelsesmuligheder, så det kan blive er rød tråd og en mulighed for fordybelse i DUK’s arbejde i 2014.

Temaet er på samme tid både velkendt og giver gode muligheder for at fordybe sig i Treenigheden, liturgi, bøn, ritualer, tegn og identitet. I næste nummer af Fønix vil du kunne læse en længere introduktion til DUK’s nye årstema.

Christian Noval

Hvem er Fønix?

Nyheder

01.09.14

DUKs sommerlejre

Kære DUK’ere

Nu er en begivenhedsrig sommer overstået. Vores sommerlejre er blevet afholdt dvs. Mikrolejr, Børnelejr, Midilejr, Maxilejr, Juniorlejr, Ungdomslejr, Familielejr og Vietnamesisk børne- og juniorlejr.

[mere]


22.08.14

Søg om uddannelsesstøtte hos Stiftelsen Mariahjemmet

Stiftelsen Mariahjemmet yder støtte til katolikker, der har afsluttet folkeskolen og er under uddannelse.[mere]


20.08.14

Verdens bedste nyheder

Hvor tit har du mulighed for at sprede Verdens Bedste Nyheder?[mere]


23.06.14

Fønix på vej

Hold øje med postkassen, for Fønix #11 er sendt i trykken og er på vej til dig![mere]


19.06.14

Midilejr 2014 – Aflyses ikke!

Kære DUK. Der har på det seneste gået rygter om at DUKs Midilejr (12.-19. juli) 2014 skulle aflyses, hvilket også er sandt. Vi har desværre ikke haft så stor tilmelding til vores midilejr i år (12-14 år) men der er her fornyeligt kommet et par ekstra tilmeldinger hvilket gør at lejren ikke bliver aflyst.[mere]


Viser resultater 1 til 5 af 106

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Næste >

DUK på Facebook
Støttet af