Årstema 2014

"I Faderens og Sønnens og Helligåndens navn"

Vi kender det alle når vi beder både derhjemme og i Kirken. Traditionen tro blev det nye årstema præsenteret på DUK’s årsmøde. I 2013 har vi på lejre, weekends, i bladene og ude i lokalforeninger reflekteret over ”Jeg tror, vi tror”. Det lå naturligt i forlængelse af Troens År, som blev fejret i hele Kirken. 

DUK’s nye årstema ”I Faderens og Sønnens og Helligåndens navn” skulle gerne have lige så brede anvendelsesmuligheder, så det kan blive er rød tråd og en mulighed for fordybelse i DUK’s arbejde i 2014.

Temaet er på samme tid både velkendt og giver gode muligheder for at fordybe sig i Treenigheden, liturgi, bøn, ritualer, tegn og identitet. I næste nummer af Fønix vil du kunne læse en længere introduktion til DUK’s nye årstema.

Christian Noval

Hvem er Fønix?

Nyheder

26.02.15

Genopslag: DUK søger projektmedarbejder

Tidsbegrænset stilling som projektmedarbejder hos Danmarks Unge Katolikker på deltid 10 - 15 timer om ugen

Som projektmedarbejder hos DUK kommer du til at få en nøglerolle i en organisation i stor udvikling. Du får et spændende og fleksibel arbejde med stor kontaktflade til Danmarks Unge Katolikker i hele landet med fokus på DUKs lokalforeninger og De Største Dage 2015.

[mere]


12.02.15

DSD festival ´15

Velkommen til DSD festival '15 - to regionale festivaldage for Danmarks Unge Katolikker!

København: 19. Sep. Niels Stensens Gymnasium

Horsens: 26. Sep. Skt. Ibs skole.[mere]


11.02.15

1. Kommunionsweekend Øst.

Shashonnah Hansen har for første gang prøvet at være leder på en af DUKs 1. Kommunionsweekends. Læs her hvordan hun oplevede det.[mere]


30.01.15

DUK søger projektmedarbejder

Tidsbegrænset stilling som projektmedarbejder hos Danmarks Unge Katolikker

Som projektmedarbejder hos DUK kommer du til at få en nøglerolle i en organisation i stor udvikling. Du får en spændende og fleksibel hverdag med stor kontaktflade til Danmarks Unge Katolikker i hele landet gennem DUKs lokalforeninger, og bliver en af de bærende kræfter i forbindelse med afholdelse af De Største Dage 2015 i tæt samarbejde med hovedbestyrelsen og dine kolleger på DUKs sekretariat.

[mere]


06.01.15

Pilgrimsvandring til Den Sorte Madonna

I sommeren 2015 arrangerer Beata & Jerzy Golubowski en pilgrimsvandring til Den Sorte Madonna i Polen.[mere]


Viser resultater 1 til 5 af 123

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Næste >

Det er nemt at blive medlem af DUK.

Klik her for at udfylde en medlemsformular

DUK på Facebook
Støttet af