Årstema 2014

"I Faderens og Sønnens og Helligåndens navn"

Vi kender det alle når vi beder både derhjemme og i Kirken. Traditionen tro blev det nye årstema præsenteret på DUK’s årsmøde. I 2013 har vi på lejre, weekends, i bladene og ude i lokalforeninger reflekteret over ”Jeg tror, vi tror”. Det lå naturligt i forlængelse af Troens År, som blev fejret i hele Kirken. 

DUK’s nye årstema ”I Faderens og Sønnens og Helligåndens navn” skulle gerne have lige så brede anvendelsesmuligheder, så det kan blive er rød tråd og en mulighed for fordybelse i DUK’s arbejde i 2014.

Temaet er på samme tid både velkendt og giver gode muligheder for at fordybe sig i Treenigheden, liturgi, bøn, ritualer, tegn og identitet. I næste nummer af Fønix vil du kunne læse en længere introduktion til DUK’s nye årstema.

Christian Noval

Hvem er Fønix?

Nyheder

17.04.14

HVORFRA - HVORHEN - HVORFOR?

Vil DU være med til at forme fremtiden i DUK? Vi står med et valg og et vigtigt spørgsmål i dag. Spørgsmålet er: Hvad vil vi gerne med unge danske katolikker? Valget er: Skal vi lave et stort arrangement som ‘Den Største Dag’ igen?

[mere]


04.04.14

Indbydelse fra biskop Czeslaw til årets oliemesse

Tirsdag den 15. april kl. 17.00 i Sankt Ansgars Domkirke fejres oliemessen med indvielsen af de hellige olier.[mere]


26.03.14

DUK OP er på vej til dig!

Næste blad handler om Kirkens STØRSTE fest nemlig Påsken[mere]


11.03.14

Fønix #10 påske-edition - læs det lige her

Så er vi igen klar med et nyt nummer af Fønix!! Om små to uger lander det i din postkasse, og du kan glæde dig til et påskenummer, hvor du blandt andet kan læse super spændende artikler om påsken, korsvejsandagten og den personlige påske! [mere]


11.03.14

108 glade deltagere på Firmelsesweekend Øst

DUK havde i weekenden fornøjelsen af at holde firmelsesweekend på Sankt Annæ Skole på Amager.[mere]


Viser resultater 1 til 5 af 95

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Næste >

DUK på Facebook
Støttet af