Årstema 2014

"I Faderens og Sønnens og Helligåndens navn"

Vi kender det alle når vi beder både derhjemme og i Kirken. Traditionen tro blev det nye årstema præsenteret på DUK’s årsmøde. I 2013 har vi på lejre, weekends, i bladene og ude i lokalforeninger reflekteret over ”Jeg tror, vi tror”. Det lå naturligt i forlængelse af Troens År, som blev fejret i hele Kirken. 

DUK’s nye årstema ”I Faderens og Sønnens og Helligåndens navn” skulle gerne have lige så brede anvendelsesmuligheder, så det kan blive er rød tråd og en mulighed for fordybelse i DUK’s arbejde i 2014.

Temaet er på samme tid både velkendt og giver gode muligheder for at fordybe sig i Treenigheden, liturgi, bøn, ritualer, tegn og identitet. I næste nummer af Fønix vil du kunne læse en længere introduktion til DUK’s nye årstema.

Christian Noval

Hvem er Fønix?

Nyheder

06.01.15

Pilgrimsvandring til Den Sorte Madonna

I sommeren 2015 arrangerer Beata & Jerzy Golubowski en pilgrimsvandring til Den Sorte Madonna i Polen.[mere]


17.12.14

Tusind tak til p. Christian Noval!

p. Christian Noval har i de sidste 3 år været tilknyttet DUK, som teologisk konsulent og har stået i den ikke eksisterende Børne- og Ungdomspræsts sted, som i folkemunde er blevet kaldt "iBUP" (ikke Børne- og Ungdomspræst). [mere]


15.12.14

Konstituerende Hovedbestyrelsesmøde

Den nye hovedbestyrelse har lørdag d. 13.december afholdt møde hvor bl.a. formand og næstformand er blevet valgt og planer for det kommende år er blevet igangsat.

21.-23. november blev DUKs årsmøde afholdt, det var et effektivt og spændende årsmøde.

På dette årsmøde blev der, som det hører sig til, valgt ny hovedbestyrelse.

[mere]


04.12.14

Så er næste nummer af Fønix på vej til dig!

Nu er vi nået december måned, og det betyder selvfølgelig JUL. Derfor lander et rigtig hyggeligt julenummer af Fønix snart i din postkasse, og du skal endelig glæde dig!

[mere]


27.11.14

Sankt Annæ Unge Katolikker kåret til årets DUK lokalforening.

På DUKs årsmøde blev årets lokalforening kåret under festmiddagen lørdag aften.Der var stor spænding, idet DUK lokalforeningerne i såvel Sct.Nikolaj i Esbjerg, Skt. Annæ på Amager og Skt. Therese i Hellerup var nominerede.[mere]


Viser resultater 1 til 5 af 119

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Næste >

Det er nemt at blive medlem af DUK.

Klik her for at udfylde en medlemsformular

DUK på Facebook
Støttet af