Bliv medlem

Danmarks Unge Katolikker er en organisation for alle børn og unge med interesse for Den Katolske Kirke i Danmark. Men hvorfor skal du eller dit barn så være medlem?

Det får du til sjæl og sind:

  • Unikke oplevelser i troens fællesskab
  • Muligheden for at blive styrket i din tro
  • Venner for livet i et ekstraordinært fællesskab

Det får du konkret:

  • Mulighed for at deltage på DUK’s lokale, regionale og nationale arrangementer
  • Glæden ved at støtte din lokalforening, så de har råd til at lave fede lokale arrangementer
  • Magasinerne DUK OP eller Fønix ind ad brevsprækken

Hvad skal du gøre:

  1. Send en mail til duk@duk.dk med dit navn og telefonnummer og skriv at du gerne vil være medlem. SÅ ringer vi til dig og får de sidste informationer. 
  2. Indbetal kontingentet enten online med betalingskort eller via faktura til bankoverførsel. Vi sender fakturaen til den email du oplyser. Du kan betale med Dankort, Visa, Mastercard eller Mobilepay.

OBS: Vi beder om dit CPR-nummer, da det fungerer som medlemsnummer i vores database. Vi passer godt på det og vil under ingen omstændigheder videregive det til andre. Kun Sekretariatets ansatte har adgang til det.

Når du sender formularen fra denne side bliver det du sender til os krypteret i overensstemmelse med datatilsynets anbefalinger.

Hvis du ikke længere ønsker at være medlem, vil vi meget gerne have besked! Ellers vil vi blive ved med at sende dig rykkere, fordi vi tror, du bare har glemt at betale dit medlemskontingent.

Medlemskab af DUK koster 100 kroner pr. kalenderår. Kontingentet fastlægges årligt af DUK Årsmøde i November måned.