Vær med i et team

Teams er betegnelsen for de “arbejdsgrupper”, som hovedbestyrelsen gør brug af for at udføre de opgaver, som er besluttet af årsmødet, eller som hovedbestyrelsen selv tager initiativ til. Hovedbestyrelsen kan oprette og nedlægge teams, som de ønsker det ud fra deres vurdering af, hvordan de frivillige kræfter bruges bedst.

For alle teams med undtagelse af redaktionerne, gør følgende sig gældende:

  • Et hovedbestyrelsesmedlem skal være i teamet.
  • Teamet skal have en teamkoordinator.
  • Teamet har nogle klare og udspecificerede opgaver.
  • De grundlæggende opgaver er ikke til diskussion, men metoden kan besluttes i teamet, evt. med hjælp fra hovedbestyrelsen.
  • Alle teams får stillet en “Dropbox” til rådighed. Dette betyder, at de har en mappe, der ligger på Internettet og som kan deles med samtlige medlemmer. Mappen kan bruges til at dele elektroniske materialer og samtlige referater skal placeres heri. Hovedbestyrelsen samt de ansatte har adgang til Dropboxen.

 

Hvilke teams er der?

Herunder kan de forskellige teams samt deres vigtigste opgaver ses. Det understreges dog, at ikke alle teams nødvendigvis er aktive, selvom de står her. Grunden til, at hovedbestyrelsen ikke har fjernet teamet fra listen, hvis et team nedlægges, er for at give alle frivillige en mulighed for at tilbyde deres hjælp på lige præcis det område, som de mener de er bedst til – også selvom teamet er nedlagt.

 

Ledelsesteam: lt@duk.dk
Ledertræning, mentorordning og udpegelse af lejrchefer, lejrledelseskursus, chefevaluering. Teamkoordinator: Vincent Huynh

Kreativt team: kt@duk.dk
Udforme PR-strategi, -materiale og merchandise. Teamkoordinator: Daniel Rangel Pedersen

 

Vietnamesisk team: vt@duk.dk
Lave arrangementer fortrinsvis for vietnamesere. Teamkoordinator: Anna Bich-Thuy Nguyen

 

Valfartsteam: vft@duk.dk
Lave aktiviteter og repræsentere DUK på valfarterne. Teamkoordinator: Emma Viola le Févre Ryom

 

Hovedbestyrelsen tager altid imod tilbud om frivillig hjælp – om det så er i et eksisterende team, et nyt team eller blot en henvendelse, hvor hovedbestyrelsen vil hjælpe den frivillige hen i rette team. Kontakt Hovedbestyrelsen på hb@duk.dk.