Jubilæum

.

I 1948 blev Danmarks Unge Katolikker grundlagt. Siden da voksede organisationen og blev et landsdækkende foretagende. I 1989 blev DUK udnævnt til Bispedømmet Københavns officielle børne- og ungdomsorganisation af Biskop Hans L. Martensen.
Siden da er der løbet meget vand under broen, der alt sammen har været medvirkende til, at Danmarks Unge Katolikker i dag er en organisation med lokalforeninger og medlemmer i hele landet som både afholder og deltager i lokale, regionale, nationale og internationale arrangementer.

Men alle disse arrangementer er ikke nødvendigvis en nyhed…

Nyheden er, at vi år har gjort det i 70 år! Det skal vi fejre, og vi håber I vil fejre det med os!

Vi skal fejre vores organisations 70 års fødselsdag. Vi skal fejre alle vores medlemmer gennem de sidste 70 år. Vi skal fejre alle vores arrangementer. Og vi skal fejre de frivillige, der gennem tiden har været med til at afholde arrangementerne og ledt organisationen – men ikke mindst skal vi fejre vores fællesskab i troen.  

Temaet for fejringen er: DUK – 70 år med evangeliets glæde
Dette er en sammentrækning mellem DUKs årstema 2018:  “Evangeliets glæde” og markeringen af DUKs jubilæum som vil være omdrejningspunktet på arrangementet.  

Lørdag d. 15. til søndag d. 16. september holder DUK 70 års jubilæum. Dette sker i Fredericia.
Arrangementet er for børn og unge i alderen 0-30 år, men også for alle dem som gennem tiden har knoklet for DUK, deltaget i arrangementer, eller på nogen måde har haft kontakt og samarbejdet med organisationen.

Derfor inviterer vi jer til at komme og deltage – det kan være hele weekenden, hele lørdag, måske kun festmessen eller blot et tilfældigt tidspunkt i løbet af weekenden.
Hvornår og hvor meget I vælger at deltage er op til jer, men vi håber at se så mange som muligt til fejringen af DUKs fødselsdag.

Praktisk:
Hvor: Erritsø Fællesskole, adresse: Erritsø Bygade 15, 7000 Fredericia
Dato og tid: 15. september fra kl. 10.00 til Søndag d. 16. september kl. 13.30  
Kontaktperson: Christopher Bonde, christopher@duk.dk