WYD Panama

I januar 2019 afholdes World Youth Days (WYD) i Panama. Det er den 15. gang at arrangementet bliver afholdt og giver dig muligheden for at opleve kirkens unge fra hele verden. 

Hvad er WYD?

Det er et møde mellem unge mennesker fra hele verden med paven, i en festlig, religiøs og kulturel atmosfære, som viser Kirkens dynamik og giver vidnesbyrd om Jesus budskab. “Det er meget mere end en begivenhed. Det er en tid med dyb åndelig fornyelse, hvis frugter nyder hele samfundet “(Benedikt XVI). WYD afholdes hvert tredje år, og den sidste blev afholdt i Krakow i 2016.

WYD vare i flere dage og er opdelt i to dele.  Den første del “Days in the Diocese” bliver afholdt i et lokalt sogn i Panama.  Her bliver unge pilgrimme fra hele verden indlogeret hos de lokale familier. Der vil i disse dage være forskellige arrangementer mellem den danske gruppe og den lokale ungdomsgruppe, såsom fælles messe, koncerter, ture ud, katekese og festlige begivenheder. 

Den næste del er selve verdens ungdomsdagene, her samles alle unge fra hele verden i Panama city. I disse dag ville der være forskellige workshops, events og fri mulighed for at komme i kontakt med andre lande. Det hele afsluttes med en fælles messe med paven og millioner af unge pilgrimme. 

Dato:

d.14- d.29 januar 2019 

 Pris

Prisen bliver 6000 kr og er inklusiv transport, kost og logi.  

Afdrag

Der er mulighed for at del betalingen op i mindre bidder. 

1500kr ved tilmelding. Derefter bliver det 1500kr d. 1. juni, d. 1 september og d. 1 december

Alder

Arrangementet er tiltænkt for dem der er mellem 18 – 30 år 

Vaccinationer

Der er anbefalet følgende vaccinationer:
– Difteri-stivkrampe
– Hepatitis A+B
– Gul feber
– Tyfus

I kan bestille vaccinationerne på flere forskellige hjemmesider bl.a. på sikkerrejse.dk

 

Vil du læse mere?

Du kan læse mere her på følgende link: Inicio