Lån udstyr

DUK er en landsorganisation med lokalforeninger spredt ud over hele Danmark. Vi har tilbud på nationalt niveau og der er også aktiviteter i lokalforeningerne. Vores målsætning er, at nå ud til alle de lokale menigheder – kontakt os derfor gerne, hvis du gerne vil have besøg i dit sogn!

 

DUKs sekretariat

Hvis du er fortvivlet over det katolske børne- og ungdomsarbejde; eller har spørgsmål til DUK; eller har brug for hjælp til papirarbejdet mv. så er det altid et godt udgangspunkt at tage kontakt til DUKs sekretariat. Vi kan ikke garantere, at vi kan løse dit problem, men som det naturlige omdrejningspunkt i organisationen, så kan vi sikkert hjælpe dig videre.

Udover de ansatte har vi også et mødelokale og en arbejdscomputer, som man skal være velkommen til at gøre brug af. Hvis du er i nærheden, så kig ind og få en kop kaffe.

Desuden tager sekretariatsmedarbejderne gerne på besøg ude i menighederne, hvis der er brug for det.

 

Udstyr og teknik

I DUK råder vi over lidt udstyr, som vi bruger i forbindelse med vores arrangementer. Når det ikke er i brug, er lokalforeningerne velkommen til at låne det. Hvis det er til privatbrug, opkræver vi et mindre gebyr. Vi forventer naturligvis, at du behandler tingene på en ansvarlig måde og afleverer det i samme stand, som da du fik det udleveret.