Årsmøde 2022

Denne weekend har stået i demokratiets tegn, da der på Ømborgen var årsmøde. Her samledes delegerede og observatører fra lokalforeningerne, gæster fra NUK, SUK og Caritas, repræsentanter fra teams, sekretariatet og hovedbestyrelsen for at kortlægge arbejdet for det næste år i DUK.

Stort tillykke til den nye hovedbestyrelse, der nu består af Filip, Peter Andreas, Daniel, Alexander, Linh, Anthony, Feza og Rasmus (som desværre måtte tage tidligt afsted). Udover valg til hovedbestyrelsen, vedtagelse af arbejdsprogram og budget, fik vi også præsenteret årstemaet for næste år: “Mary arose and went with haste”. Desuden fik vi valgt næste års Lokalforenings Indsamlingsprojekt, der skal støtte Innovativ grøntsagsdyrkning i Burkina Faso 🌱

Et stort tillykke skal også lyde til årets lokalforening 2022: KUK Aarhus👏🥳Tak til alle der deltog, til alle der hjalp til på den ene eller anden måde og til de afgående hovedbestyrelsesmedlemmer ❤️‍🔥